Uslovi korišćenja

OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA

Korišćenjem internet sajta i kupovinom proizvoda preko on-line prodavnice www.izohit.com  potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili, naše uslove korišćenja i da ste saglasni da ih poštujete u celosti.
U slučaju da vam naša pravila ne odgovaraju ili se sa njima ne slažete u potpunosti molimo vas da ne koristite ove stranice. Web sajt www.
izohit.com je vlasništvo kompanije SZR IZOHIT i kompanija kao vlasnik sajta zadržava sva prava da u bilo koje vreme ažurira, menja i modifikuje uslove korišćenja.

Sav materijal sa sajta www.izohit.com ne može biti kopiran i korišćen u bilo koje druge svrhe i na bilo koji način bez prethodne dozvole odgovornog lica kompanije SZR Izohit, Beograd

Svako neovlašćeno korišćenje materijala sa web sajta www.izohit.com može prekršiti zakone o autorskim pravima, intelektualnoj svojini, zaštitnim znacima i drugim zakonima.

Ukoliko sajt ne koristite po svim lokalnim, republičkim zakonima Republike Srbije i predstavljate se lažnim imenima ili podacima, kompanija IZOHIT ima sva prava da ukine, privremeno obustavi ili modifikuje vaš nalog ili pristup web sajtu ili delovima web sajta bez prethodne najave.

Sav sadržaj i informacije na web sajtu www.izohit.com su napravljene samo za informativne potrebe. Slike proizvoda takođe su date zbog informativne upotrebe. Nijanse boja koje su prikazane na slikama ne moraju da odgovaraju potpuno bojama u stvarnosti i zavise od kalibracije boja vašeg uređaja za pregled ovog sajta.
Hvala na poverenju,
Vaš Izohit

PODACI KOMPANIJE

Naziv:

SZR “Izohit”

Adresa:

Ličkih bigada 9, Beograd

E-mail:

info@izohit.com

Telefoni:

060/ 764-1983
PIB:

101992662

Matični broj:

55351481

Šifra delatnosti:

Proizvodnja parfema i toaletnih preparata  


NAČIN PORUČIVANJA

Sve naše proizvode možete poručiti putem naše on-line prodavnice na adresi www.izohit.com, jednostavnim izborom odgovarajućeg proizvoda i njegove količine, a zatim dodavanjem u Korpu. Nakon toga možete nastaviti dalju kupovinu izborom novih proizvoda ili preći na poručivanje i plaćanje.

NAČIN PLAĆANJA

Sve poručene proizvode na našoj on-line prodavnici možete platiti na jedan od dva načina:

1. Plaćanje pouzećem
Kod plaćanja pouzećem, ukupan iznos porudžbine ( vrednost pošiljke + troškove dostave) plaćate kurirskoj službi prilikom prilikom preuzimanja pošiljke

2. Plaćanje preko računa
Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun
SZR Izohit, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj.